تعرفه خودرو‌های «هیبریدی وبرقی» بدون تغییر باقی ماند ثبت ۴۲ میلیون تردد خودرو در جاده‌های مازندران در ایام نوروز پیش‌بینی کاهش قیمت طلا و سکه در روز‌های آینده/ سکه ۷.۷ میلیون تومان ارزان شد وزارت نیرو: تعرفه برق پلکانی افزایش می‌یابد ساعت کاری بانک‌ها در سال جدید اعلام شد هزینه تعرفه خودرو برای آمریکایی‌ها آغاز ثبت‌نام وام ضروری بازنشستگان کشوری از ۱۷ فروردین/ افزایش وام ضروری به ۵۰ میلیون تومان بیمه‌شدگان چگونه به سابقه دارای کسری کارکرد بیمه‌پردازی‌شان اعتراض کنند؟ خطر کاهش قیمت بیت کوین تا ۷۱۰۰۰ دلار قیمت طلا، سکه و ارز امروز ۱۵ فروردین ۱۴۰۴؛ طلا باز هم تکان خورد فرزانه صادق: به تعرفه‌های سنگین واردات خودرو نه می‌گوییم پیش‌بینی قیمت طلا در سال ۱۴۰۴ اعلام روش استعلام مانده اعتبار در مرحله دوم طرح کالابرگ مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس: امسال سود سهام عدالت در فواصل منظم به حساب سهامداران واریز می‌شود وام ازدواج دست‌نخورده وارد ۱۴۰۴ شد؛ سقف وام فرزندآوری تغییر کرد؟

سوخت تشویقی برای رانندگان حمل و نقل جاده‌ای

مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان از صدور مجوز حمل ۲۰۰ لیتر سوخت یارانه‌ای برای رانندگان ایرانی به خارج از کشور خبر داد.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۲ - ۱۲ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 03
کد خبر: ۲۱۲۸۲

به گزارش راهبرد معاصر ، مهدی میقانی مدیرکل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای گلستان گفت: رانندگان ایرانی می‌توانند تا ۲۰۰ لیتر سوخت یارانه‌ای به خارج از کشور حمل کنند.


مهدی میقانی افزود: رانندگانی که بخواهند بیشتر از این میزان سوخت حمل کنند هم باید هزینه آن را بر اساس قیمت کشور مقصد پرداخت کنند.


میقانی با بیان این که این طرح بر اساس مصوبه هیئت وزیران و با هدف پیشگیری از قاچاق سوخت و حمایت از ناوگان حمل و نقل کشور اجرا می‌شود گفت: شرکت نفت استان در مرز اینچه برون فعال است و بر این کار نظارت می‌کند.

منبع : باشگاه خبرنگاران جوان

ارسال نظر